Добре дошли! При нас ще намерите конопено олио, белено конопено семе, конопени масла и балсами..

За Нас

Търсим продукти създадени от съставки, извлечени от майката природа, която е родила всички нас. Вярваме, че колкото по природосъобразен живот живеем толкова по-здрави ще сме - всички ние и Тя заедно с нас. Природата ни предлага адекватни способи за поддържане и лечение на физиката и психиката. Билки, семена, растения, плодове, екстракти - познанието и оценяването им е силна карта в нашите ръце.

В този сайт искаме да ви представим продукти, базирани на един природен дар, за който се носят съмнения, че ако не беше забранен от закона, щеше да промени човешкото развитие в редица сфери - хартия, текстил, гориво, медицина, храна - а именно конопът.

Ние вярваме в силите на това растение, помагало хиляди години, заставаме зад него и бихме искали да му помогнем да си възвърне положителната репутация, а на вас да се възползвате от уникалните му качества.

Природата ни предлага решение на толкова проблеми – от нас се иска да имаме познанието да го открием, докато фармацевтиката все повече се превръща в бизнес, който не цели човек да е по-здрав, а да е по-съгласен да плати. Отворете съзнанието си за лечебните сили на природата, пробвайте продуктите, които ви предлагаме и се убедете сами.