Добре дошли! При нас ще намерите конопено олио, белено конопено семе, конопени масла и балсами..

Временно няма да има нови зареждания. Молим да ни извините.

Натурален серум против бълхи и кърлежи 10 мл

Очакван

26,00 лв.
Накратко

Отблъсква ефикасно външни вредители-бълхи, кърлежи, въшки, акари, комари, дървеници. Може да се използва и профилактично, с дългосрочен ефект;приятен аромат. Подходящ за чувствителни животни.

Детайли

100% натурален продукт. Използван върху хора и животни. Съдържа вещества с изцяло естествен произход. Подходящ за тези, които предпочитат даровете на приротата пред синтетичните препарати.

Въпреки, че продуктът не е предназначен за хора, попадайки върху кожата ви няма да има никакви негативни реакции. Можете да капнете върху пръста си и да нанесете в косата и около границата на лицето, което ще ви предпази от досадните насекоми, включително комари. Можете да използвате като парфюм.

Избягвайте контакт с очите и лигавиците, което се отнася и за животни. Благодарение на усвояването през лимфните възли, води до трайна ефективна защита, освен ако не сте пропуснали първата седмица от нанасянето.

Състав

Масло от жожоба, етерични масла: чаено дърво, лавандула, розмарин.

Начин на употреба

Първа седмица:всеки ден по 1 капка на кожата на ушите(от вътрешната страна), между плешките и в основата на опашката. След това по 1-2 капки седмично.

Мнения на конопени клиенти

Все още никой не е споделил мнението си :(

Споделете мнение за "Натурален серум против бълхи и кърлежи 10 мл"

 1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
Оценка